Εξετάσεις Ρωσικών

Οι εξετάσεις πιστοποίησης της
θερινής περιόδου 2019 θα διεξαχθούν ...

Οι εξετάσεις πιστοποίησης της
θερινής περιόδου 2019 θα διεξαχθούν ...

Οι εξετάσεις πιστοποίησης της θερινής περιόδου 2019 θα διεξαχθούν ...

Registration for all levels of learning Russian Language take place throughout the year...
previous arrow
next arrow
Slider

Picture of the day

Σαν σήμερα 25 Ιουλίου 1984 η σοβιετική αστροναύτης Σβετλάνα Σαβίτσκαγια έγινε η πρώτη γυναίκα στον κόσμο, που βγήκε στο ανοικτό διάστημα.

Courses

The language education of Pushkin Institute through courses in Russian language cultivates the linguistic and intercultural skills of students, familiarize them with modern Russian reality and boosts self-esteem, increasing the possibilities of ...

Read more...

Exams

Regular examinations of the Institute of Russian Language Pushkin for all levels are held twice a year, Winter period: in November and December, and Summer period: in May and June. The Pushkin Institute follows the instructions of ...

Read more...

Translations – Interpretations

The Pushkin Institute provides written and oral translations from Greek to Russian and from Russian to Greek as well as from Russian to English and vice versa for individuals, agencies, companies and ...

Read more...

Russian for everyone

About Us

Pushkin Institute operates under the auspices of the Greek-Russian Cooperation Foundation ...

Read more...

Foundation For The Greek – Russian Cooperation

the Ιnstitute's news
News are available only in Greek and Russian language

Russian Language

For providing teaching and learning services of Russian ...

Greek Language

For providing teaching and learning services of Greek language to...

A.S. Pushkin

We suggest

This content is available only in Greek language

Μαθήματα Ρωσικής Γλώσσας

Οι στόχοι του Ινστιτούτου Πούσκιν είναι η διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας, η κάλυψη των αναγκών εκμάθησης σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες και η διεξαγωγή των εξετάσεων πιστοποίησης στα Ρωσικά.

Στο πλαίσιο εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας, διεξάγονται κύκλοι σεμιναρίων ειδικής ορολογίας, τμήματα εξειδίκευσης μεταφραστών και διερμηνέων και παράγεται εκπαιδευτικό υλικό που εκδίδεται από το ίδιο το Ινστιτούτο Πούσκιν.

Στην εκπαιδευτική διαδικασία χρησιμοποιούνται έντυπα και οπτικοαουστικά  μέσα, καθώς και προγράμματα Η/Υ για τη διδασκαλία στο τμήμα και την εκμάθηση από απόσταση.

Εξετάσεις - Πιστοποίηση

Το Ινστιτούτο Πούσκιν λειτουργεί επίσημα, ως εξεταστικό κέντρο πιστοποίησης της γνώσης της ρωσικής ως ξένης γλώσσας με διπλώματα που αναγνωρίζονται από το Α.Σ.Ε.Π.

Το Ινστιτούτο ακολουθεί τις οδηγίες του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες, το οποίο καθορίζει τα επίπεδα γλωσσομάθειας από Α1 έως Γ2 ανάλογα με το επίπεδο γνώσης της γλώσσας, ικανότητας χρήσης της και επικοινωνίας με αυτή ως εξής:

Α1 ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΓΝΩΣΗ Β2 ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ
Α2 ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΓΝΩΣΗ Γ1 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ
Β1 ΜΕΤΡΙΑ ΓΝΩΣΗ Γ2 ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ

Μεταφράσεις - Διερμηνίες

Το Ινστιτούτο Πούσκιν παρέχει υπηρεσίες γραπτής και προφορικής μετάφρασης από τα ελληνικά στα ρωσικά και από τα ρωσικά στα ελληνικά, καθώς και από τα ρωσικά στα αγγλικά (και άλλες γλώσσες) και αντίστροφα σε ιδιώτες, εταιρίες, αντιπροσωπίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Ρωσικά Βιβλία - Εκπαιδευτικό Υλικό

Το Ινστιτούτο Πούσκιν, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δραστηριότητάς του και της προσφοράς ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας με σύγχρονες μεθόδους και εγχειρίδια, αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με διάφορους εκδοτικούς οίκους εκπαιδευτικών βιβλίων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

We are everywhere

previous arrow
next arrow
Slider

Lessons to Greek Parliament

www.russkiymir.ru

Embassy of the Russian Federation

Share