Επικοινωνία

Το Ινστιτούτο Πούσκιν βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από το Πανεπιστήμιο (Εθνική Βιβλιοθήκη – Προπύλαια), την πλατεία Ομονοίας και την πλατεία Κάνιγγος.

Προβολή χάρτη

Ινστιτούτο Πούσκιν

Φειδίου 18, Αθήνα, 10678

τηλ. : 210 330 2051, 210 3824741

e-mail: info@pushkin.gr

 

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Πέμπτη: 9:00 - 21:30

Παρασκευή: 9:00 - 20:30

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

  Πρόσβαση

  Στο Ινστιτούτο Πούσκιν μπορείτε να έρθετε:

  1. με το μετρό, σταθμός Πανεπιστήμιο ή σταθμός Ομόνοια.
  2. με τα ΜΜΜ (λεωφορεία ή τρόλευ) που διατρέχουν την Πανεπιστημίου (στάση Ρεξ) και την Ακαδημίας (στάση Ζωοδόχου Πηγής), όσα προσεγγίζουν στην πλατεία Κάνιγγος, στις αφετηρίες της Ακαδημίας και στις αφετηρίες πλησίον της πλατείας Ομονοίας.
  3. με επιβατικό αυτοκίνητο. Στην οδό Φειδίου λειτουργούν 2 χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων (πάρκιν) και στις οδούς Εμμ. Μπενάκη, Νικηταρά και Γαμβέτα λειτουργεί σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης με την ώρα του Δήμου Αθηναίων.
  4. με ποδήλατο. Για τη στάθμευση του θα πρέπει τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα να έχετε συνενοηθεί με τη γραμματεία του Ινστιτούτου Πούσκιν για τη φύλαξή του.

   

  Οι εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Πούσκιν  είναι προσβάσιμες σε άτομα με ειδικές ανάγκες και κινητικά προβλήματα (ΑΜΕΑ). Η γραμματεία του Ινστιτούτου και οι κύριες εγκαταστάσεις του βρίσκονται στον 7ο όροφο του κτηρίου στη συμβολή των οδών Φειδίου & Εμμ. Μπενάκη.

  Η είσοδος του κτηρίου βρίσκεται στην οδό Φειδίου 18.

  Χάρτης

  Share