Το Ινστιτούτο Πούσκιν υποστηρίζει τη «Θεατρική σεζόν Aγίας Πετρούπολης» στο Εθνικό Θέατρο 19-22 Σεπτεμβρίου

ΕΘΝΙΚΟ ΘΈΑΤΡΟ

20/9, Κεντρική Σκηνή, ώρα έναρξης  18:30

«Η πόλη. Παντρολογήματα. Γκόγκολ.» από το Θέατρο Λενσοβιέτ. Σκηνοθεσία: Yury Butusov.

Διάρκεια: 3 ώρες και 30 λεπτά με διάλειμμα.

21/9, Σκηνή Κοτοπούλη Θέατρο Rex, ώρα έναρξης 18:30

«Οι αδελφοί » βασισμένο στους Αδελφούς Καραμάζοφ του Φιόντορ Μιχαήλοβιτς Ντοστογιέφσκι, από το Θέατρο Πριγιούτ κομεντιάντα. Σκηνοθεσία: Evgeniya Safonova.

Διάρκεια: 3 ώρες και 40 λεπτά με δύο διαλείμματα

22/9, Κεντρική Σκηνή, ώρα έναρξης  18:30

«Μάκβεθ» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ από το Μπαλτίσκι ντομ. Σκηνοθεσία: Λυκ Περσεβάλ

Διάρκεια: 1 ώρα  και 30 λεπτά χωρίς διάλειμμα

19 – 22 Σεπτεμβρίου Διαδραστική έκθεση κουκλών-μαριονετών «Κούκλες για παιδιά και ενήλικες» του Κρατικού κουκλοθεάτρου Αγίας Πετρούπολης του Ε.Σ Ντεμμενί.

 Το Ινστιτούτο Πούσκιν, προσφέροντας  διερμηνευτικές υπηρεσίες, υποστηρίζει το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ «Θεατρική σεζόν Αγίας Πετρούπολης».στο Εθνικό Θέατρο από 19 έως και 22 Σεπτεμβρίου. H «Θεατρική σεζόν Αγίας Πετρούπολης» είναι το μεγαλύτερο καλλιτεχνικό γεγονός «εξαγωγής παραστάσεων» από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας για τη προώθηση πολιτιστικών, κοινωνικών και τουριστικών σχέσεων μεταξύ Αγίας Πετρούπολης και μεγάλων πολιτιστικών κέντρων.

Το Ινστιτούτο Πούσκιν στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δράσεων και ενεργώντας για την υλοποίηση των εκδηλώσεων «Έτος Ρωσία – Ελλάδα 2016», υποστηρίζει την παρουσία του Φεστιβάλ «Θεατρική σεζόν Αγίας Πετρούπολης». στη χώρα μας. Οι ενέργειες αυτές εντάσσονται στον κύκλο δραστηριοτήτων του Ινστιτούτου Πούσκιν, που περιλαμβάνει μαθήματα ρωσικών, την διοργάνωση εξετάσεων και πιστοποίηση της ρωσικής γλώσσας αναγνωρισμένα από το Α.Σ.Ε.Π.. Προσφέρει επίσης μαθήματα από απόσταση μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή (e-learning), εταιρικά σεμινάρια, διερμηνείες και μεταφράσεις. Εκπροσωπεί το Ανώτατο Κρατικό Ινστιτούτο Ρωσικής Γλώσσας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.pushkin.gr

Το Φεστιβάλ παρουσιάζει κάθε χρόνο τις πιο ενδιαφέρουσες και δημοφιλείς παραγωγές της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ρωσίας – παραστάσεις υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου, οι οποίες διακρίνονται  για το είδος και την υφολογική ποικιλομορφία τους.

Share